Artiesten


LK Evenementen is sinds 2022 betrokken als geluidstechnicus van Bennie Solo, Stimmung mit Peter en De Sjonnies
U boekt vanaf nu deze artiesten eenvoudig en snel via deze website!

Bennie Solo

Met zijn interactieve show zorgt de entertainer voor een onvergetelijke avond vol Nederlandstalige meezingers en de nodige dosis humor. Of je nu een bedrijfsfeest, carnavalsavond, jubileum of een festival organiseert, Bennie weet als geen ander hoe hij de sfeer erin moet brengen.


Met zijn jarenlange ervaring weet Bennie precies wat jouw feest nodig heeft. Boek deze unieke act nu en maak van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis!

Stimmung mit Peter

Stimmung mit Peter is de Duitse feestsensatie die Nederland verovert! Deze authentieke entertainer laat de zaal keer op keer swingen en meezingen met zijn onvervalste Duitse Schlager hits. In zijn typische, supersexy Lederhose brengt Der Peter een gevarieerd, interactief en bovenal hilarisch programma!


Van festivals tot Oktoberfesten en van bedrijfsfeesten tot bruiloften; Stimmung mit Peter is de perfecte toevoeging voor elk evenement. Boek nu deze onvergetelijke act en ontdek waarom Stimmung mit Peter zo toll is!

De Sjonnies

De Sjonnies zijn uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse feestcircuit. Geen band in Nederland weet in korte tijd de zaal zo op zijn kop te zetten als De Sjonnies. Het hart van de band wordt al jaren gevormd door leden van het eerste uur Friso Ruysdael en Konstantijn Ruysdael.

Deze band moet je gezien hebben om er over mee te kunnen praten. Een concert van De Sjonnies is een belevenis, de beste (eigen) feestnummers worden gecombineerd met een perfecte humoristische live-show. Een muzikaal avontuur voor jong en oud.